”Exploring the now” – Yoga med erfarna gästläraren Lotta Norberg

”Exploring the now” – Yoga med erfarna gästläraren Lotta Norberg

posted in: Okategoriserade | 0

Masterclass 8/10 kl. 14.00 – 16:00

Varmt välkomna och dela en stund på yogamattan med mig!
Yoga traditionen erbjuder en formula för att upptäcka dina inre önskningar utan att be dig förändra den du är. Det är Sankapla resolve. Nästan varje nyår säger vi; jag vill ändra…jag önskar…. jag beslutar mig för…. bestämmer mig för…..osv. Vi sätter mål och fantiserar om hur vi kommer att må om vi genomför dessa. Men det finns något yogan lär oss och det är vetskapen om att det är stor skillnad mellan ”jag ska” och ”jag önskar”… Det vi gör är att vi utgår ifrån något som inte är bra utan som kommer bli bra bara om…
The practice of Sankapla utgår ifrån att du redan är allt du behöver vara för att fullfölja ditt dharma. För att skapa det liv som är menat för att leva, behöver vi upprepande gånger dra uppmärksamhet till våra inre intentioner. Fokusera sinnet och skapa kontakt med dina inre önskningar och kanalisera din inre energi. För att närma oss det ska vi under klassen ta hjälp av en Kriya som är ett verktyg för närvaro och medvetenhet. Kriyas föder klarhet och tar oss fortare ”to the now”.
/ Lotta Norberg

Lotta Norberg
Lotta är E-RYT 500 H Yoga Alliance. Yogamaster ISHTA Yoga 2016. Utbildad i Vinyasa Yoga, Ashtanga Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga. Lotta arbetar även som Yogaterapeut och utbildare på Yogalärarutbildningar samt är Ayurvedisk massageterapeut.

Boka din plats här >>

Pris: 210 kr.
(5-kort, 10-kort och 6-mån kort gäller på denna klass.)

Leave a Reply