Restorative Yoga med Åsa Forsell

Restorative Yoga med Åsa Forsell

posted in: Okategoriserade | 0

Vi är glada att presentera Åsa Forsell som gästlärare i Restotative Yoga under ett antal söndagar i höst.
Passa på att boka in dig på dessa sköna återhämtande söndagspass: 15 okt, 29 okt, 26 nov och 10 dec klockan 18.00-19.15.
Bokning och pris som vanligt.

Yogan är för mig ett sätt att kommunicera innåt, att låta hjärnan stanna av och skapa återhämtning både fysiskt och mentalt, att med nyfikenhet utforska kroppen och sinnet. Jag har jobbat med olika former av gruppträning i över 24 år och har de senaste 10 åren haft förmånen att även leda yoga. Mina favoriter är Yinyoga och Restorativ. För mig är dessa yogaformer ett viktigt komplement till annan fysisk träning och till den allt mer stressade vardag som många upplever. Mina klasser genomsyras av medveten närvaro och Compassionfokuserat förhållningssätt som handlar om att känna värme och omsorg om sig själv, att ge sig själv stöd i form av klossar och bolster och att kanske backa istället för att gå lite djupare. Att få se och höra hur mina elever växer som människor genom yogan är ett magiskt ögonblick och jag är så djupt tacksam att få vara en del av det.
Kort fakta: Beteendevetare, mindfulnessinstruktör, mindful tapping steg1 och 2, avspänningspedagog, lic. mental tränare. Hathayoga TT 200 hr, ISHTA Restorativ TT 40 hr, Yinyoga TT 35 hr

Leave a Reply