Gravidyogan på Yogease Skellefteå

Gravidyogan på Yogease Skellefteå

posted in: Okategoriserade | 0

Från och med lördag 14 oktober kl 10 kan vi erbjuda Gravidyoga för alla blivande mammor, men även blivande pappor är varmt välkomna att yoga. Ett fantastiskt sätt att förbereda sig för ett av livets stora mirakel. <3

Gravidyoga tar särskilt hänsyn till den gravida kvinnan. Yogapraktiken fokuserar på stabilitet, cirkulation och återhämtning för kropp och sinne. Gravidsymtom som foglossning, illamående, trötthet, svullna leder osv är inget hinder till att göra gravidyoga, tvärtom kan dessa symtom lindras av yogan. Vi vill öppna upp och göra plats för dig och för barnet. Gravidyoga erbjuder den gravida kvinnan att landa i nuet och få kontakt med sig själv och det växande barnet i magen.

Gravidyoga förbereder dig både för förlossning och livet med ett spädbarn.
Som gravid behöver du inte ha några förkunskaper i yoga för att komma till gravidyogan. Det spelar ingen roll vilken trimester du är i, det går att vara med ända till vecka 40 och beyond. Denna stund är till för dig och ditt barn.

Läs mer om passet >

Boka din plats: http://yogease.bokadirekt.se

Leave a Reply