Mod mitt hjärta – donationsyoga 17/2

posted in: Okategoriserade | 0

Donationsyoga med Jeanette Carlsson och Lena Stenvall,
till förmån för Hjärt- och Lungfonden, lördag 17 februari kl 11:30-13:00

Vi smälter samman Yoga och Compassion i den här stunden. Lena inleder med att prata om Compassion och lägger vår grund. Jeanette guidar sedan in i stillsam Yogapraktik med hjärtat i fokus. Under passet guidar Lena vidare i hur vi kan lugna vårt hjärta och vara mer i omtanke om oss själva även i aktivitet.

En stund för alla barnhjärtan. Vi ger av vår tid och energi och tillsammans bidrar vi med valfritt belopp till Hjärt-Lungfonde. Denna insamling sker samtidigt på fler platser i Sverige med ett tjugotal yogalärare/studior som har erbjudit sig att delta i denna årliga insamling till förmån för forskningen om barnhjärtan. Initiativtagare är Susanne Engren, yogalärare i Stockholm.

SWISH: 90 91 92 7
V I K T I G T! ”Kämparnas Konung” i meddelandefältet för att slantarna ska öronmärkas till forskningen om barnhjärtan.

Insamlingssida på webben: https://www.hjart-lungfonden.se/iker

Boka din plats som vanligt på http://yogease.bokadirket.se

Sen vill vi påminna dig som läser detta om att göra din vilja gällande organdonation känd, antingen via donationsregistret eller genom att samtala med dina anhöriga om frågan. (http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret) Det är den senast uttalade viljan som gäller, så man har möjlighet att ändra sig.
Innerligt välkomna! <3
#tillsammans #barnhjärtan #helasverigeyogar #compassioninaction

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *