The Relaxation Response – Workshop i RetorativeYoga

posted in: Okategoriserade | 0

Workshop i Restorative Yoga.
Sofia leder en workshop i Restorativeyogans ljuvliga värld!

Vilar vi för lite blir vi sjuka och även om vi sover så kanske vi ändå håller spänning i kroppen. Balans mellan vila och aktivitet i livet behövs, det vet vi. Genom restorative yoga kommer kropp och sinne ner i en djup avslappning som återhämtar och återställer kroppens funktioner såsom blodcirkulation, matsmältning, respiratoriska system och mycket mer. Genom restorativyogans olika postioner kopplar vi förbi de invanda spänningsmönster som kanske finns i kroppen även under sömn. Denna workshop ger dig verktygen att själv utöva restorative yoga hemma med enkla hjälpmedel. Du får också en förståelse om vad som händer i kroppen under avslappning och hur du kan maximera avslappningen. Vi utforskar andetaget som vägen till avslappning och ger oss själva tillåtelse att släppa taget om det vi inte längre behöver. Dagen avslutas med Yoga nidra, yogisk sömn.
Ta gärna med egen filt och kudde. Mattor, bolster och block finns.

SÖNDAG 18/3 2018
TID kl 9:00-13:00
PRIS 350 kr (betala senast 2017-03-10 via SWISH 123 230 230 5, PG 824247-1 eller BG 5172-4904)
ANMÄLAN är bindande men kan överlåtas på annan deltagare) http://yogease.bokadirekt.se
Minst 10 anmälda krävs för att genomföra workshopen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *