Workshop 20/5: Kom i god balans med kost och yoga.

posted in: Okategoriserade | 0

FÖRELÄSNING OM KOSTENS BETYDELSE FÖR HORMON- OCH MAGBALANS, SAMT MJUK YOGA FÖR EN SKÖN MAGKÄNSLA.

Välkommen till en stärkande förmiddag på Yogease! Du får ta del av en inspir- erande föreläsning om kostens betydelse för hormon- och magbalans och sedan delta i en mjuk och avslappnande yoga som främjar kroppens matsmältning.

Vårt näringsintag och eventuella näringsbrister påverkar vår hormonella balans genom hela livet. Här får du kunskap om hur kosten kan lindra premenstruella besvär, förklimakteriet och klimakteriet, samt får svar på hur man kan förbereda kroppen för en graviditet.

Då tarmfloran påverkar inflammationer i kroppen, och därigenom även vår hormon- balans, pratar vi om tarmflorans betydelse för hälsan. Vi går igenom olika matsmält- ningsproblem; tex uppblåst mage, sura uppstötningar, diarré och förstoppning och delar med oss av konkreta tips för en lugn mage.

Efter Emmas föreläsning, och ett njutbart fika, får du komma till yogamattan för att smälta och ta in all kunskap. Sofia leder oss in i ett mjukt yogaflöde som avslutas i den läkande och lugnande restorativeyogan. Genom avslappning och återhämtning främjar vi matsmältningen och låter kroppen ta hand om den näring vi ger den. Inga förkunskaper i yoga krävs. Passar även gravida.

PROGRAMMET:
09.00 Föreläsning med Emma Cedergren dietist och kostnavigatör på Livsfabriken
10.45 Vi bjuder på fika och delar med oss av recepten!
11.15 Yoga med Sofia Lindblom. Mjuk yoga med återhämtade avslut.

SÖNDAG 20 MAJ 9:00 – 13:00, Yogease Yogastudio.
PRIS 500 kr inkl hälsofika. Betala senast 14/5 för att säkra din plats.
BETLALA SWISH 123 230 230 5, PG 824247-1 eller BG 5172-4904 (märk betalningen med KOST & YOGA)
ANMÄLAN http://yogease.bokadirekt.se. Anmälan är bindande men kan överlåtas på annan deltagare
SISTA ANMÄLNINGSDAG: senast 14/5.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *