öppet hus

Öppet hus på Yogease 8 september!

posted in: Okategoriserade | 0

Vi välkomnar er in till höstens yogamys med en prova-på-dag i vår fina Yogastudio lördagen 8/9. Kom och prova vår yoga, inspireras av vår föreläsning, uppleva ett magiskt gongbad och kanske ta en tekopp med oss!

Kom i tid! Ingen förbokning, först till kvarn på varje pass och föreläsningen gäller!

Ingen passavgift, men donera valfri summa till Greenpeace och deras insamling: PLASTKAMPEN – Stötta arbetet för ett levande hav utan plast! Donera via denna länk: mininsamling.greenpeace.se/988

Lördagens schema:

9:00-9:45 SOFT VINYASAFLOW med Sofia. Börja dagen med ett mjukt flöde som grundar dig och bygger stabilitet från fötterna och upp.

10:15-11:00 KUNDALINIYOGA med Anna. Det kommer att bjudas på ett uppiggande pass som stimulerar vår positiva kraft, stärka immunförsvaret och öka vårt fokus.

11:30 – 12:15 FÖRELÄSNING Hur andas du människa? Med Jeanette. Andningens anatomi och syftet med att styra andning och energi i kortversion för inspiration.

12:45 -13:30 YIN/YANG YOGA med Jeanette. Vi är beroende av aktivitet och vila. I det här passet får du möta yinyogans mjuka rörelsesekvenser i yang med avslut i stilla yin

14:00 – 14:30 GONGBAD med Anna Låt dig sköljas av gongens vibrationer under en halvtimmes stilla vila. Känslan av en inre rening genom varje cell infinner sig efteråt.

 

Gå ett eller flera pass, prata med oss om höstens yoga och workshops, drick te, köp höstens yogakort och donera en slant!

Varmt välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *