Pia Burman

Zoloz Dans & Hälsa flyttar in i Yogease yogastudio!

posted in: Okategoriserade | 0

Vi på Yogease är glada över att kunna berätta att Pia Burman kommer att vara den som bedriver verksamhet i Yogease Yogastudio från och med årsskiftet. På det sättet kan vi erbjuda våra kunder möjlighet att fortsätta yoga i stans mysigaste yogastudio eftersom vi inte kommer kunna fortsätta att driva den som tidigare. Anledningen till detta är att Jeanette Carlsson, en av Yogease delägare och yogalärare, ska operera sina höfter under 2019 och därför inte kommer att undervisa.

Den som yogar på nuvarande Yogease kommer att få löpande information om övergången till Pias verksamhet.
Yogease andra delägare Sofia Lindblom fortsätter som yogalärare i yinyoga, restorativeyoga och vinyasayoga på yogastudion. Jeanette Carlsson kommer att först koncentrera sig på att få friska höfter och fortsätter sedan som yogalärare i egen regi den dag hon är redo.

Pia Burman om flytten in i yogastudion:
– Jag är glad och tacksam över att den fina yogastudio som Jeanette och Sofia byggt upp sedan januari 2017 kan drivas vidare och utvecklas. De som tidigare har yogat på Yogease kommer att känna igen sig samtidigt som jag kommer att bredda utbudet. Det blir schema med yogaklasser du kan gå på varje vecka, en variation av yinyoga, restorative, kundaliniyoga och dynamisk hatha. Nyheten här är att viryayogan med sin tydliga biomekanik (hälsosamma rörelser) gör entré och att vi kommer erbjuda lunchyoga. Dessutom kommer du ha möjlighet att boka PT-timmar i yoga, gå fördjupningskurser, danskurser samt workshops med både Skellefteåbaserade och gästande lärare. Som hälsovägledare kommer jag också att ha aktiviteter för att stärka hälsan på andra sätt, för att se till hela människan. Som vanligt vill jag fokusera på hälsosamma rörelser och glädje, som varit mina ledord genom hela tiden med Zoloz. Efter att i tre år kombinerat heltidsstudier på universitet med att driva företag kan jag nu helt fokusera på Zoloz och att erbjuda mina kunder bra möjligheter att stärka sin egna hälsa. Jag önskar både gamla och nya kunder varmt välkomna till den härliga yogastudion mitt i stan som Yogeasegänget byggt upp!

– I studion vill jag att alla ska känna sig välkomna. Studion får bli ett andningshål i vardagsstressen. Ett ställe att bara vara, att stanna upp och reflektera och att hitta sin egna hälsa – såväl fysiskt som psykiskt och socialt.

Jeanette och Sofia kommenterar:

– Vi har sett yogaintresset väckas mer och mer i vår stad och en yogastudio behövs som mötesplats för alla som vill yoga. Vi önskar Pia all lycka till med studion och tackar alla fantastiska kunder som vi mött på och utanför yogamattan under Yogeasetiden. Låt oss fortsätta ses på yogamattan även i framtiden. Passa på att använda era Yogeasekort fram till nyår!

Håll dig uppdaterad om framtiden på Yogease och Zoloz.se via Instagram och Facebook: @yogeaseskelleftea & @zolozdans
Samt oss yogalärare: @jeanettesyoga, @jeanetteskonst och @solyogasofia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *