Yogease kan erbjuda er som företag, organisation eller förening en specialanpassad yoga efter just era behov.

Yogease yogastudio i centrala Skellefteås  som öppnade i mitten av februari 2017. Vi är två yogalärare som tillsammans har närmare 40 år av yogautövande och undervisning med oss in i verksamheten. Vi vet att yogan är en utmärkt komponent till att må bra, både fysiskt och mentalt. Dessutom är yoga tillgängligt för alla, även den som anser sig “stel” eller “ovig”.  Yogan är en individuell upplevelse.

*Varje vecka möter vi personal på Boliden Rönnskär för ett energigivande och samtidigt avkopplande yogapass. En timme med yoga som de även har möjlighet att använda valda delar av i sin vardag för att t.ex förbättra sömn, öka rörlighet och stimulera cirkulationen i kroppen. Ett medvetet val av Boliden AB som en del i en god personalvård.*

Vill ditt företag/organisation/förening arbeta proaktivt med hälsa är yogan ett bra verktyg.

  • Yoga är en erkänt stress- och skadeförebyggande aktivitet som ger återhämtning för den moderna människan.
  • Företagsyoga ger er en chans att utnyttja friskvårdstimmar eller friskvårdsbidrag.
  • Använd yogan till rehabilitering för anställda som är sjukskrivna.
  • Yoga ökar ditt välbefinnande och kan ge en känlsa av samhörighet i gruppen.
  • Ger idrottsutövaren balans i kroppen och mer utväxling i övrig träning.
  • Skadeförebyggande för den som tränar mycket.

Företagsavtal
Tillsammans med er kan vi erbjuda en specialdesignad klass för era behov som antingen sker i vår yogastudio eller i era egna lokaler. För ett företag/organisation kan klassen vara inriktad att förebygga stress eller ge rehabilitering. Till idrottsföreningen kan vi erbjuda specialanpassad yoga för just er idrott som är skadeförebyggande, och ger en möjlighet att hitta balans i kroppen. Resultatet blir mer utväxling i övrig träning. Yogan kan också ge mental träning om så önskas.

Hör av er till oss så tar vi fram ett offertförslag. Priset beror på hur många pass, deltagare och i vilka lokaler ni vill yoga. Vi bedriver Yogease kollektivt och kan erbjuda hög leveranssäkerhet eftersom vi är flera lärare i företaget.

Kontakt
info@yogease.se
Jeanette Carlsson 070-2449650, Sofia Lindblom 070-5664022