Jeanette Carlsson

Jeanette Carlsson

Jag mötte yogan för 19 år sedan. Jag har alltid varit intresserad av människan som ett helt system. Vi sitter ihop, knopp, kropp en själ och dessutom med varandra på något sätt. Som yogalärare så är det viktigt att var och en får arbeta efter sina möjligheter i varje pass. Jag vill se att varje elev jag har hittar just sin unika linjering oavsett onda ryggar, artros, utmattning osv. Positionerna ska passa och anpassas in i varje cell så att det passar just dem fysiskt och mentalt. Ping!! Ska det kännas i kroppen när andetag och fokus klickar i och landar rätt. När det händer så blir jag extra glad. Yogan är ett stort system och vi tenderar att tänka på det som händer på en yogamatta som det enda. Jag vill ge en större upplevelse där vårt sinne får en minst lika stor plats.

Korta fakta: Leg. arbetsterapeut, Teachertraining(TT) 500hr hathayoga samt klassisk Hathayoga 100hr, Yoga as medicin 100hr, Yinyoga 100hr, ISHTA-bridge, ISHTA Chakra-yoga 50hr. Fördjupning i Yinyoga for Athletes 50hr.

Delägare Yogease Skellefteå ek. för. Ägare Yoginature Sweden. @jeanettesyoga @jeanetteskonst

 

Sofia Lindblom
Jag är kommunikatör och brinner för kreativa lösningar, bildspråk och YOGA. Yogan är en följeslagare sedan början av 2000-talet men först 2009 började jag leda yogapass som gruppträning. 2012 blev jag certifierad yogalärare och samma år startade jag min egen yogaverksamhet under namnet SolYoga. Men önskan om att få jobba tillsammans med andra yogalärare varit stor och nu går jag med glädje vidare i min yogaresa och ansluter mig till Yogease.
Vinyasayogan med flödande sekvenser är det redskap som jag använt mest och utvecklat för många nöjda deltagare. Vidareutbildningar inom ljuvlig Yinyoga och Restorative Yoga har kompletterat mina verktyg att guida deltagare till en effektiv återhämtning. Gravidyoga och mamma-barn-yoga är de senaste tillskotten i min yogameny. Min guidning beskrivs bäst som grundad och trygg, med stor närvaro.

Korta fakta: Vinyasayoga TT 200h, ISHTA YinYoga TT 50h, ISHTA RestorativeYoga TT 25h, Gravid/Postnatal Yoga TT 50h. Kommunikatör och grafisk formgivare på teater. Projektledare på webbyrå. Delägare Yogease Skellefteå ek. för.